top of page

STENI

STENI NATURE
STENI VISION
STENI COLOUR

STENI Nature is een gevelplaat van een met glasvezel versterkte polymeercomposiet met een oppervlak van fijngemalen natuursteen.

STENI Nature is leverbaar in 18 natuursteenkleuren, waarvan vele in tot wel vier korrelgroottes: fijn micro, fijn, medium en grof.

STENI® colour is een gevelplaat van een met glasvezel gewapende polymeercomposiet, met een glad oppervlak van elektronisch gehard acryl (100 % acryl, zonder toepassing van oplosmiddelen). STENI colour is leverbaar in 60 standaardkleuren en 3 verschillende glansgraden: M (mat), HM (halfmat) en HG (hoogglans). Bovendien is STENI colour leverbaar in een vrijwel onbeperkt aantal speciale kleuren uit het NCS-, RAL en BS-kleurensysteem. 

Steni Vison is het eerste product dat u de volledige ontwerp vrijheid geeft om de gevel te creëren die u wilt, zonder te compromitteren op kwaliteit en onderhoud. Met Steni Vision zijn de architectonische mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. De van glasvezel-versterkte polymeer samengestelde panelen met glad oppervlak van electron beam-cured acryl (100% acryl, zonder het gebruik van oplosmiddelen), kunnen worden geproduceerd in de meeste uiteenlopende ontwerpen en patronen.


Vanaf nu bieden wij 14 verschillende standaard oppervlakken die kunnen worden aangepast in verschillende tinten en in de drie glansgraden mat, halfmat en hoogglans. Bovendien kan Steni Vision worden geleverd in een door u gepersonaliseerd design. De kwaliteit en garanties zijn hetzelfde als onze overige hoogwaardige gevelpanelen.
 

Steni Vision
bottom of page