top of page

ACP PANELEN

UNI-KLEUREN

De Standaard serie omvat een mooi assortiment van uni-kleuren die

snel en in kleine afnames verkrijgbaar zijn.

Projecten

CAPUCIENENKLOOSTER AARSCHOT
ADMINISTRATIEF CENTRUM (NAC) HOUTHALEN
WDP WAREHOUSES LONDERZEEL-GENT-HEPPIGNIES
HUURPAND TANS GROUP HASSELT
KANTOORGEBOUW AURUBIS OLEN
HOUTDECORS

Nobele metalen zoals roestvrij staal, koper, brons en zink in hun natuurlijk uitzicht. Omdat de platen geen onderhoud vereisen, bieden ze een ideale ecologische oplossing en geven  elke gevel een levendig en natuurlijk uitzicht. De platen beschikken over een toplaag in echt metaal.

Door de geavanceerde productiemethode zijn tal van bewerkingen mogelijk, zoals buigen en boren en dit zonder enig verlies van oorspronkelijke materiaaleigenschappen. De collectie bestaat in zes verschillende houtimitatie uitvoeringen. Wenge, Colonial Red en Walnut zijn standaard afwerkingen.  Sunglow, Oak en Ahorn zijn beschikbaar op aanvraag. Dit product is geschikt voor buitentoepassing en biedt uitstekende verwerkingsmogelijkheden.

METALICS
REAL ANODIZED

Anodiseren biedt momenteel vele mogelijkheden om profielen en platen te behandelen en juist die finishing touch te geven die natuurlijk lijkt. Momenteel kunnen we een twintigtal kleuren geanodiseerd leveren vanaf 8 platen per kleur. De kleur van uw profielen stemt dan overeen met de anodisatie van de platen. 

Zink wordt meer en meer gebruikt als afwerking van gevels, denk maar aan de “staande naad” op daken.Vink levert uw ACP panelen met een natuurlijke zink afwerking.

ZINK COMPOSIET

Koper als afwerkings paneel van gebouwen is hot. Wij leveren momenteel de koperpanelen met een echte toplaag in koper,de afwerking is mogelijk met 4 verschillende afwerkingsgraden: klassiek (verouderd mee), Patine, Brass,Oxid. Op speciale aanvraag kunnen we ook een coating aanbrengen waardoor het koper niet veroudert en zijn natuurlijke glans behoudt.

Projecten

PATRIA - KORTRIJK

KOPER COMPOSIET
ACP PERFORATED

Ons machinepark en dat van onze leveranciers , laat ons toe om geperforeerde platen aan te bieden, waaroor de gevel of interieur een extra dimensie krijgt.

SPIEGELPLATEN

Spiegelplaten leveren we momenteel in drie versies met verschillende spiegeleffecten.

COIL COATED ANODIZED

Het assortiment bestaat uit 9 kleuren, die we leveren, zodat uw wand de juist coil coated anodizing look heeft, met uiteraard géén zwarte strepen, op plaatsen waar de platen gefreesd en geplooid worden.

Deze meerlagige coating  biedt de ultieme mogelijkheid om gevels te personaliseren. Om het even welke afbeelding kan aangebracht worden op de aluminium of andere platen.

DESIGN PLATEN
SPECIALS

Wees creatief en maak uw eigen persoonlijk ontwerp. Speel met patronen, kleuren, glans en ontwerp samen met ons uw eigen gevel.

De serie Holo Specials is ontworpen met de bedoeling om aandacht te trekken. Mica pigmenten reflecteren hun eigen kleur of de kleur van de basis coating. Zo ontstaat er een fascinerend spel van kleurschakeringen die veranderen naargelang de lichtinval.

HOLO SPECIALS

Deze serie ACP platen geeft de mogelijkheid om met kleinere aantallen toch een gevel te bekleden met aangepaste geanodiseerde kleuren, aangepast aan uw raam en deur profielen. Momenteel leveren wij per 8 platen, in 12 verschillende up to date  kleuren in Vink geanodiseerde aluminium composiet platen. De anodisatielaag heeft een dikte van 15µ, oppervlakte mat of blinkend. Afmeting plaat: 3600 x 1500 x 4 mm, éénzijdig

 

Indien gewenst kunnen wij ook  speciale  designs en patronen etsen op ACP plaatmateriaal. We maken daarbij gebruik van zeefdruk of digitale druk om designs te printen en vervolgens te etsen. Nadat verwijderen van inkt en anodisatie, komt een prachtige 3D-print tevoorschijn met matte en reflecterende delen. Ook mogelijk in Bicolour.

NIEUW
VIKUNIZED
vikunized
ACPuni
bottom of page